Lokacija

Vremenska prognoza

Napomena

Obzirom da smo promijenili model poslovanja, iznajmljiujemo kuću isključivo kao cijelu, na minimalno 7 dana u sezoni, a ne na pojedinačne apartmane. Kuća je preuređena na način da su na gornjem katu samo spavaće sobe s dnevnim boravkom i kupaonicama, a u prizemlju je napravljena potpuno opremljena prostrana kuhinja. Moguće je iznajmiti samo jedan apartman ili cijelu kuću i na kraći period, ali samo van sezone. Apartman 4 nismo mijenjali te je ostao kao studio apartman. Svi apartmani imaju vlastitu terasu ili balkon, a postoji i velika terasa s roštiljem predviđena za provođenje ugodnih trenutaka većeg broja ljudi. Svi apartmani su klimatizirani i imaju satelitsku TV. Na dijelu naše stranice PODSTRANA možete naci dodatnu turističku ponudu i informacije o okolici naših apartmana.

Okućnica

Prije nego što vidite kako naši apartmani izgledaju, saznajte nešto o okolini same kuće. Rezervirana parking mjesta nalaze se odmah uz samu cestu. Silaskom na donju etažu dolazite do same kuće oko koje se nalazi roštilj i terasa na kojoj možete uživati u prekrasnom pogledu na more. Svaki apartman ima ili svoju terasu ili za to predviđen prostor ispred apartmana (ako je u prizemlju). Prolaskom kroz vrt dolazi se do vrata koja vode direktno na prekrasnu šljunčanu plažu, tako da ne trebate brinuti o prelasku ceste ili sličnom već se možete posvetiti samo odmoru i opuštanju. U blizini se nalazi nekoliko restorana i kafića tako da ne morate prelaziti veliku udaljenost da uživate u dalmatinskoj kuhinji ili popijete piće.

Apartman 1 i 2

Dva apartmana na prvom katu su preuređena u spavaće sobe sa dnevnim boravkom, te su spojeni prolazom. Sastoje se od četiri spavaće sobe (sobe 2, 3, 4 i 5 na tlocrtu), dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje, male kuhinjice, dvije kupaonice i jednog wc-a, te terase s pogledom na more. U sobama se nalazi 10 ležaja i 2 pomoćna ležaja (kauč).

Kuhinja

Prostrana i novouređena kuhinja je odvojena u posebnu prostoriju u prizemlju, te je opremljena novim štednjakom, perilicom za posuđe, velikim frižiderom, satelitskim tv-om i klima uređajem. Ispred ove prostorije, u vrtu, se nalazi kameni stol sa klupama.


Apartman 4

Četvrti apartman u ponudi je veličine 25 m2. Sastoji se od jedne sobe sa bračnim krevetom i kaučem, kuhinjom i blagovaonicom u istoj sobi,kupatilom s wc-om i tuš kabinom. Apartman se nalazi u prizemlju , a opremljen je satelitskom televizijom i klima uređajem.